Я зачекаю

Краплинка вічнності в очах твоїх заграла
Веселки барвами від посмішки моєї.
Твій світ я зовсім випадково розгадала,
Рвучись за межі ватно-кам'яної стелі.

Ти не пустив - тобі б зі мною з цього світу!!
Але тримають обіцянки безголосі...
Я зачекаю. Надишись ще вишні цвіту.
Іще згубитись встигнеш у моїм волоссі.

(18.03.2012)


Рецензии