Дивлюсь на зоряне небо

Дивлюсь на зоряне небо,
Боже милий, яка краса!
І більше нічого не треба –
В очах зорі і небеса…

Зорі, як діаманти сяють,
Ніч підкреслює цінність їх,
Тілом зоряну Радість звіщають –
Дуже сильно ЛЮБЛЯТЬ нас всіх.


Рецензии
На это произведение написаны 4 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.