Светлым пламенем причащаюсь

Світлим полум’ям причащатись,
Щоб палав я захопленням весь.
І, як гостю, з тобою прощатись,
І дивитись на тебе як пес.

Мати розум і мати терпіння,
Посміхнутись, сказати : „Вернусь!”
І сповна пізнавать смирення,
Я учусь гідним буть тебе РУСЬ.


Рецензии