Тем легки грехи, кто любит

Її ласки слід лишився
Біля вуса на щоці.
В склі віконнім сміх світився,
Наче сонця промінці.

Тим легкі гріхи, хто любить,
Хто ціну платив сповна,
Хто ще ... інших не осудить,
В кого творчості струна.

Вітер лиже  слід помади,
В очі глянуть норовить.
Мої очі небу ...раді,
Душа лине у блакить.


Рецензии