Занемеет душа от боли

Заніміє душа від болю,
Йде примара від мене – ЛЮБОВ.
Як закон, поворот у долі,
Що здавалось – іде зі снів/

Примха з серця іде, скільки болю,
Приросло щось, як мертве, видать.
А цнотливість не справилась з роллю,
Акт останній уже не зіграть.

Знов бродити душі по дорогах,
Смисл життя, що згубила, шукать.
І до крові бить босі ноги,
І жебрачки гіркий хліб жувать.


Рецензии