Мiсяць прядку пряде!

Місяць прядку пряде!
Нічка стукає в шибку!
Хутко життя злетить!
Вічність лагодить скрипку!
Струни цілує  смичок!
Жалібно  тужно заграє!
Що ти з собою візьмеш?
Доля у серця спитає!
Ладна оселя! Земля!
Перли та золота вежі!
Скарби пусті ті ! Дарма!
З ними  не зійдеш у небо!
На роздоріжжі навхрест
Благі путі розійшлися!
Щоб доторкнутись небес
Маєш  з Любов’ю зростися!


Рецензии
Людочка, чудово! Вірш філософський, з глибокою думкою...

Вера Кухарук   20.03.2012 01:03     Заявить о нарушении