***

Є мова могутня! Єдина! Крилата!
Для мене! Для тебе! Для нашого брата!
Проста! Соковита! Прийнятна  усюди!
За неї повірте не чубляться люди!
Слова ті мов пісня для всіх колискова.
Вона головна! Бо з великого Слова!
Дана нам навічно в скрижалях завіту.
То мова - Любові! Народження світу!   17.11.2011


Рецензии
Дуже гарно! Любов - основа основ всього живого!

Вера Кухарук   20.03.2012 01:04     Заявить о нарушении