Сплiта ранок срiбнi коси!

Сплітає ранок срібні коси!
Роси плещуться в тумані!
Спитай у серця твого: «Хто ти?»
Які діла твої? Чи славні?
Що носиш? З чим прийшов? Що важить?
Чи серце висохло з літами?
Любов?! Чи в тобі переважить?
І ти проллєшся почуттями?
За правду крицею повстанеш?!
І світло будеш боронити?
Посієш!? І плекати станеш?
Щоб нове на землі родити!
Зростити вірою палкою!
У благочесті сьогодення!
І майбуття благословити!
Хреста Великого іменням!


Рецензии