Квiтка-сирiтка на пiдвiконнi

Квітка-сирітка на підвіконні.
Білі пелюстки лоскочуть долоні.
В серце моє та краса заглядає.
Не зачерствіло? -У нього питає.
Очі зволожує те запитання.
Важать роки. Не проходить кохання.


Рецензии