Припали верби до води

Припали верби до води.
За руку тягне луг калину.
Осіння днина без журби.
Пере у сонці сорочину.
                Благословенням листопад
                Услід за жовтнем поспішає.
                І в золото одітий сад
                Так неохоче лист скидає.
У мріях губиться сльоза.
І відстань тане мов сніжинка.
А поросль серця молода
Кохання зрить! Загадка - жінка…!


Рецензии