Заворожу! Свiтлиною майну!

Заворожу!  Світлиною майну!
В твоїй душі блукатиму досхочу!
Я у думках весною проросту!
Багаття розпалю! Як  схочу!
Спалю! У ніжних мріях заточу!
Блудитимеш  ти птахом у світанні!
А я у небі зіркою зійду!
Що недосяжна у палкім  бажанні!
Молитиметься  серце в чистоті!
Безсоння - маревом жадання!
І не знайдеться жінки на землі!
Що згасить той вогонь кохання!
Зіпнеться місяць поміж трав!
Бринітиме роса сльозою!
І  серед  літ п’янких заграв!
Я  веслуватиму  з тобою!
Відсонням днів, ночей відлунням!
Проллються почуття п’янкі!
Не переродження  насіння!
Що вічність сіє на Землі!   19.01.10


Рецензии