Днi затяжнi i ночi мов роки...

Дні затяжні і ночі мов роки.
Як кривдять нас чоловіки.
А ми в жіночім розумінні
Їх суть картаємо  в собі.                Непередбачених подіях                Ведемо  війни затяжні.                Із новобранцями батьками,                дітьми, онуками, дідами.
Супроти волі і небес
йдемо на чесний Божий хрест.
Геометричною ходою                ненависть множимо журбою
І ворогами на весь вік
стають дружина, чоловік.


Рецензии