Щастя

Найголовніше у житті – це щирість,
Відверті та осмисленні думки,
Ці якості підтримує чутливість,
Що до прекрасного робитиме кроки.

Щастя, коли дитячий посміх в хаті,
В турботах і трудах минають дні,
Коли два серця можуть співчувати
І берегти кохання у сім’ї.

Коли у труднощах отримуєш підтримку,
І ти комусь спроможній помогти,
Коли безхитросні і безкорисні вчинки
До розуміння зможуть привести.

Наповнюється щастям щире серце,
Що помислами добрими живе,
Воно в терпінні із коханням б’ється,
Хай не обійде щастя і тебе.

18.03.2012г.


Рецензии
С праздником, милая Тинави!
Счастья!
Юрий

Юрий Маланин   09.03.2014 07:29     Заявить о нарушении
spasibo, Uriy!!! spasibo shto vi tak vnimatelni!!!

Тинави   09.03.2014 21:49   Заявить о нарушении