А давайте...

 -- А давайте накупимо  кульок,
різних кульок:червоних,зелених,синіх,
і понадуваємо їх якимсь летючим газом.
А потім станемо продавати дітям,
а й дорослим також.
І нехай вони відпускають кульки в небо
і весело сміються...


-- Але ж кульки зараз  дуже дорогі!


-- А ми накупимо кульок,
багато кульок,
по одній гривні  за одну  штуку,
а продавати будемо  по п"ять  копійок...


--- І для чого..?!


--- А щоб було ще веселіше...


Рецензии