Заздрiсть

Довго-довго так промінчик білий
Руки,очі,щічки  цілував.
Потім губ твоїх торкнувся сміло,---
Як я сонцю заздрити почав !



Вітерець-приблуда  з бездоріжжя
Платтячко рожеве  обвівав,
Плутався  у косах твоїх ніжно,---
Як я вітру заздрити почав.



Та сховалось сонце за горою,
Вітерець затих удалині,
Я зостався сам-на-сам  з тобою,---
Сонцю й  вітре !
                Заздріть  ви мені..!


Рецензии
На это произведение написаны 4 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.