Век информации решает всё

Вік інформації вирішує усе.
У справах простір, час – основа мислі.
Уміння, навички то єсть - людське лице,
Суть технології проста...шануіте числа.

Століття двадцять перше змінить світ,
У мисленні іде перебудова.
Тисячоліття нове змінить думки зліт,
Для справ зросте мистецтво слова.


Рецензии