Слёзы - соль

Вечір сніжний прийшов… єсть ми,
Хуртовина узор розпускає.
Петлі падають із пітьми,
Білий пух минуле замітає.

Ніч холодна накриє крилом .
Свічка тьмяно лимоном іскриться.
Ти простила... геть іде зло,
Щастя б’ється, як змерзла синиця.

Місяць хмарою вкриє ніч.
Не постіль , а усмішка гріє.
Сльози-сіль... з сварки витягли ніж,
Сніжна ніч помирити зуміє.


Рецензии