Небо цвета безисходности...

Як погода? Сіра мряка часто.
Небо кольору безвиході, як ворон.
Так, пройшов я мимо щастя.
Світло згасло, гірко, ціль не скоро.

Новий день без таємниць, підтримки,
Смисл загублено, усе односторонньо.
Почуття вмирають дуже стрімко.
Небо плаче тихо і бездонно.


Рецензии