тетрiс

любити тебе - це ніби як грати в тетріс.
підлаштовуєш кубики, палички і гачки.
це ніби зимою під ковдру у теплих гетрах,
підклавши під білу подушку кулачки.

любити тебе - це ніби як помитрати.
так ніби тобі сто років і ти все встиг,
так ніби тобі нема про що жалкувати,
а смерть - не кінець, а певний лише поріг.

любити тебе - як наввипередки поганяти
і знати напевно - ніхто не наздожене.
це так ніби ти ідеально вмієш співати.

невже не цікаво, а як це - любити мене?


Рецензии
Оля,гарно,стильно,майстерно!)))

Борис Туровский   17.08.2012 00:33     Заявить о нарушении