Мiсяць щез. Розсiялись зорi

Місяць щез.Розсіялись зорі.
Попітніли від ночі поля.
Сірий птах крил знамено в просторі,
Розгорнувши присів на коня.
Обізвалась качина у вербах
Очеретом прикрилась ріка.
Сонця промінь рум’янцем на землю,
Опустився край літнього дня.
Зачерпнувши повітря п’янкого,
Соловейко зірвав тихий плес.
Обізвалась в душі його мова
Затремтіла в долонях небес.


Рецензии
ЛЮДОЧК4А, ЦІКАВІ ПОРІВНЯННЯ І ТАКА ГАРНА ЗАМАЛЬОВКА НОЧІ В ТЕБЕ ВИЙШЛА.

Вера Кухарук   16.03.2012 23:24     Заявить о нарушении