поряд. рядом

Мені від тебе нічого не треба,віриш?
Лише будь поряд,а я буду читати вірші.
Мене на мікрочастинки розірве твій погляд.
Тільки будь поряд.поряд.

Мне хватит только переплетенье пальцев рук
И я буду цветастей радуги,друг.
Меня на микрочастицы разрывает от этого взгляда.
Только буть рядом.рядом.


Рецензии