Менi дарують посмiшку чудову...

Мені дарують посмішку чудову
Поцілунками омріяні бажання.
І з ними в зачарованість казкову
Нестримно вирушили сподівання.


І я за ними в роздумах пізнань
Іду вперед, сприймаючи дорогу,
Як чистоту і насолоду привітань,
Як долі дар і як молитву Богу.


Рецензии