На долонi сльози кришталь...

На долоні сльози кришталь...
Чистий. Лагідний. Тихий...
А за хмари в безмежну даль
Лине вітер надій великих.
Підійма куряву хмільну
Сивогривий табун незвичний
Моїх мрій... І несе одну
Ніжну думу бажань величних.


Рецензии