Две вербы за окном

Дві сусідки балакали,
Дві верби за вікном.
говорили і плакали
Дві сестри вечорком.

Два кохання зустрілися,
Зацівіли колоски.
Дві стежини згубилися
На горі близ ріки.

Як зітхання верби почув,
Знай: верба непроста.
Я стежину одну топчу,
А друга зароста.
Дві берізки балакали,
І шепотілись і плакали.


Рецензии