Омрiяних бажань святi думки...

Ми інколи не знаєм де життя
Свою зупинку зробить і навіщо,
Де двері в ніжне щире майбуття
І де воно ударить нас зловіщо.

Ми не шукаєм негараздів пути,-
Вони самі знаходять і гноблять.
Ми божевільно хочемо забути
Свою журбу і біди. Прилетять...

Роз’ятрюючи рани божевільно,
Як ворони, як змії, як сміття.
І ми кричати хочемо надривно,
Без жалю проклинаючи буття...

В полоні туги не змінити долю,-
Не на колінах хочем жити ми.
Ми віримо, що випустим на волю,
Омріяних бажань святі думки.

Єднання рук і задуми натхненні
Нас проведуть крізь тернії життя.
І простори відкриють незбагненні,
І обдарують щастям майбуття.


Рецензии