Сонячну i лагiдно-святкову...

Сонячну і лагідно-святкову…
Ні дощі ні зморені дороги
Не затьмарять долю світанкову
Ту, що перейшла через пороги.

Ту, що одоліла перевали,
Через тернії метнулася до зір -
Її силу віри не зламали,
Не здолали ніжність синіх гір.

Підіймають хмари в даль безмежну
Наших мрій освячені надії.
Там зустрінуть долю їх сердечну
Сонячні і трепетні події…


Рецензии