до стрибка

вимикай світло, запускай таймер.
ми нарешті залишились тільки удвох.
починається гра. подивлюсь, як ти граєш,
щоби потім уникнути зайвих крапок.

викидай телефон, починай танець.
цікаво, наскільки у нас несумісні па.
за плечима несем протиріч ранець.
я танцюю контемп, ти - свого гопака.

ігноруй мозок, залучай серце.
ми маємо рівно п'ятнадцять хвилин до стрибка:
доки наші стосунки не взулися в берци
й моя мама додому іще не гука.

15 березня 2012


Рецензии