Моя мамо найкраща

Моя мамо найкраща,
В твоїх ніжних очах,
Хай не буде ні смутку ні горя.

Вся негода твій дім
Стороною мина,
І живе тут щасливою доля.

Хай лиш радість ступа
День-у-день на поріг,
Посміхаєтся весело сонце.

І вітання моє
У цей день весняний,
Хай постукає в твоє віконце !!!


                21.02.2012
                Крим. Мангуп-Кале


Рецензии