Пишу для вас, как современник

Змінюю кут зору на питання...
Пишу для вас, уже  як сучасник.
Для пані Історії доречний перенос,
Я знову ЧАСУ бажаний бранець.
І знову... коні скачуть по степу,
Шлях АРИЕВ - шлях праведний і древній.
Для усіх... дорога - вибір у стежки,
Снову для племені я воїн із кременя.
Я - той, хто уцелел після ...грози,
Хто сотням Батия засідки будував.
Я мудрецем був і цілителем душі,
Служив царю, ХРИСТУ, як брату вірив.
Війна грядет між Землею і Небом,
Я той же воїн, але не в чорному - білому.


Рецензии