Запах из печки горячего хлеба

Гусаків диких крикливі зграї
Розірвали квітневе небо.
Шлях... дитинства пам'ять про рай,
Запах із грубки гарячого  хліба.

Синів чекає - не їдуть - старушка.
Плаче в лементі квітневе небо.
На вітрах у дороги бедует хатинка,
Тихо падає дощ... гірко, сліпо.


Рецензии