Даёт возможность выбора Исус

Я уявляю знову нашу ніч,
То літо бабіне, що осінь дарувала.
Що двоє ділять...  – звісна річ,
Очікують кохання, де чудова сила/

По гіркоті гріха? як світла луч,
Воно веде нас в повсякденні.
Дає нам змогу вибору... Ісус,
Та я бажання з сонцем порівняв, напевне.


Рецензии