В нас тут гондэ, ну, в самый раз

Потравыты усих за раз.
Раз такый, блин, прэпондаватт
В вузыку сь Нафта-газь.

Мы на гору бо, а вин лясь!
Ну, то даймо взь ля йму указ,
Ишь ты ш, блин, повышаейць глас!
Да на ласковых ****зьк.

Ну, о так нававсцяк ля вамп.
Пажуйця-к хоть да й таксам,
Ах, дайця фсим трасьць!

Мы ш фчора апнульсь з Динарк
Но оно жэ, ха-ха, в нульлях.
А этта дальжны жэ знаць
Дазь це, каму сраць
На шэльМан фарМацьк.

Ну, й што жэ ад вас щэ-нь ждаць.
Кали кожны дзень вось так
Нас кормяць паршывцы Сашк
С Каня верхЦихКаль.

Ну, в РакСийЦы Ш не так.
Там всё з букф бальШах?
И, ну, хто зь адбяры в жыд власьць. КормЛяць дарм, бач, шточас.
Ну, да ВкрАйина люб Янка...
Вин дае ж кальБахСаф?


Рецензии