Що не уколе - то мертве

Ні, ще на мить не полишай,
Упийся жадібно між груди.
Не йди - лишайсь, не тлій - палай,
Хай душі затуляють люди
Від крику, дужчого за міць,
Я ж, навпаки, нутро одверте
Рапірам полишу зіниць, -
Що не уколе - то є мертве.


Рецензии