подвiйне снодiйне

я твоє подвійне снодійне
не тому що я нудний або спокійний
і я не задрочений відмінник
і не збоченець пратівний
моя дія мультимедійна
мої очі різних відтінків
і я не крадій на
ниві твоїх видінь ні
на цій ниві я благодійник
твоїм снам я дарую події
я твоє подвійне снодійне
підглядаю тобі під вії
викриваю усі криївки
де ховаються твої мрії
дихаю тихо тобі у шию
ховаю від лиха і сам шаленію
так іноді сам шаленію
я твоє подвійне снодійне
виграю всі твої війни
де ти була винна й невинна
а потім схилю коліна
і сховаю очі зміїні
хай славиться амнезія
що прихильною є рівномірно
до добродіїв і повій до
здодіїв і суфіїв
та існує і інша олія
що змащує шлях до спасіння
що різнить від звіра людину
дещо схоже на віру й надію
збудливе і снодійне
одинарне подвійне потрійне
лагідне і нищівне
це воно усередині виє
і співає у горловині
доки ми на землі животієм
як загальну першопричину
вдихаєм кохання розчинне
видихаєм слова і вчинки
наскільки всієї душі є
я твоє подвійне снодійне
розумієш чому розумієш


Рецензии