На тоби бубы да й давыся сам!

Раз ты тычцы да мнеска Ш дафш.
Так отфикЧайЮць во нам быдлам
На рекЦеньЗии ЗиноВий Жь пак.

А шо вопросы ты там задал,
А на фикчок нам автВикЧать.
Ты Ш цикаВышСя просто так.
Делать нечевав та й, згынь, прыставайш.

Ибо Ш, однако, товкач тлумач,
Шо й ий прэнт Вась К.
Не ездий, блин, до НинА!
Бо дам гавна на наган.

ОпШим, асьПихТани таряКаньШь -
Прам дывуйися на татарк.
Тата-тата! дывы но, Вась
ВасьПикТахТель ув нась ць Целяць? Мы Ж но Ж гондэ
В хахлав щось вкрав.
А ны шось з высокого рва П.

Так шо й ны й знайЕмо й шо й казаць
Пря казачяк ись КийЯва вж.
Трэ ВатРукШачКа ль наша вжа Б,
Раз все Жабачкы Крыт Сань вжрамш.

Ну, вав ВатСана тоКи Зь Каза.
Да й то от адна вш.
ПейРайДай, казя та казацьк,
Лапухам сваИХ ВиньШаньВань. 8 раз бо Ж уш Паск прасля З.
А ты хто тухта, га, с Сляза.

Ну, не слязаю Зь, зех, чорт каня.
От ф чом пак тут дзьве сабачк.
Ну, сь, а, видна, вот оно ша:
СлязьЛива брылина в вавЧах. Ий надя личиць Вавка:
ЗухСим стане бо, Г, бес хамк.
Хам Кара жэ, ой, цьвёрДайЯхф!
А гольШынКа МАЙн тонинька всь.

От чаво й тута Сатурна вш
ПаняСло вах ух Грусьць от там.
Похаци Зь маля ва ИньТеркНаць.
Так нада зэ сцэ П 105!

Па псефДахНимКа не бачю, да,
Дзе хто и куда, Х.   
Шо с СыБэ мы ци прэтСтавЛяйм -
Огонь Ёга й матар знайт.


Рецензии