Так треба...

Буве іноді так треба,
Від світу цілого втікти

І йти туди,де глянуть очі,
Не прямувати, просто йти.

І йти забувши про проблеми,
Про думки,мрії,почуття,

Іти,неначе йдеш по небу
Іти,забувши про життя,

Буденне, сіре, нецікаве
Таке однакове життя...


Рецензии