ВыБрили напрочь мы гондэ бороду Ж

Ий зарэ пойду, Х,
Прам аж за й сволочЧух.
Бо Ж я Ж во в бриду Зь.

Ну, й от я бриду
Гондэ вжэ й тут
Прамо й за й бульк бейЛай зе ф сучьк.

Хлеба Жь найдёте вы гондычкы в псов ящэ Б.
СлужБый жэ мноГав...забыты КузьМу ць.
Зарэ мы гондэ одрижым, бля, голову!
Раз ты мни кынув шэ й Шутк.

ЗнаХарОМ роБыця Быця зе товЩая в ль...
Да, я в лесу.
Ибо монахый нымае-кы зарыкы Ш.
Тикы попы Ш в гробу.

Диты заходять тут дажий до СтороЖа Ж.
Да жыжа жа, Х, туХт!
Ну, огонь пламыние нияк во Ш.
З Васи во лбу й.

Эх, вы, дохторкы! Усэ знаЕм добРыль:
Та рыльцэ Зь в пусьКу Сь
Ось ув Антон БуСяк.
Сцё вин мни тут.

Ну, то попыйтэ вытэ хоть бык сотэр.
Той, що я пЮ.
...То й в КазахСтані,
Бач, стало гарно, -
Дзвоныть Козуль.

Ну, а я здрыгНув? нычуть!
Так от млынци нам пычуть. В будцы Ж я Ж О Ж чы Ж сыдю вж.


Рецензии