Михась СытьЧук Вась пригЛакШакЕть вав никЗинКу Сь!

Ты поняли, цё зя каньТрансНы Зь душьк?
Да я тибет фпичю-К такую, х, сфинКу Ш,
Шо ты вжэ станышь хрук!

От но дывыся, ЕК мы Ш пидНягЛыкСяк:
ВерШинКИ Сь покоРакЮгЦяг РачКу Зь.
И вош на грыбынци узе влад згынэ Ш.
ШовКовВый стаНэш - оно ззиж в жыд пук. ШивотНые Ш накорМять вас сётут.
Ий булКу Сь азь изь БродНиць на лыту
Вам, Вася, схваЦяць. ЦяцьКайся но з муть.


Рецензии