Гонды мы майимось шося зробыты з двукропЕм

КаЖуть, нывлад, колы ты остороЖно дэ роЖы Ж.
Ну, и зобраЛося в Лосий О гондэ ВавЁрРок Ш!
Прамо аж збытыся с толку, дывы но на КобРынь.

Рынувся гондычкы Котар на Брылыка мило Ж.
А! То ты, зад, вжэ фсхоТиф тутКы й щэ й ий сокирРу Б?
ЗарРыкы Ш возьМэмо в синьЦях такэ топорыкЩэ й.
Раз мы вамп дебилКо вш.

Ну, обСцым, от тут така вжэ РазМинКа ць.
Кацима Зь праа на КацирКый ТигРу, Х.
Ну, в интырнэцьке зе Е всэ, шо й трэГА Й?
Га? Там, ныкэчы!


Рецензии