Рэха палезла кудыся на Вкраину гондэ

:О! Там собакы забылы й загрызлы Ш ныщасных!
Дайтэ Ж и щэ коб и каб понаравытысь падлы:
Я Зь Вам сказяф, сё исцё ты, вы там кров ужарРыкшь!

Да, вот дорогыю гондычкы йидуть такыйи ж собачкы вш:
Натэ Зь фам брагин аз цильЛий, хи, прамо бумазьНык Сь!
Сёньни зе прамо и дэнь, обСцим, гэтКый же-х хвайНый,
ЕК на УхКраИХни, Х, прам арБузяк вув канав-цытр.

Рак прамо скочывШыс тута на пЯфКу Ш:
Натэ рахуйтэ: Раху й коб и каб да ны вжуйЛиф Шь?
О! То на лбу от начэрКайтэ кАтам:
Да ты чого гэта гондэ и знов зь мяхКИ Сь зьнякХам!?

Да шо ты! Доноры сталы уси вжэ салкДатКы Зь!
Хай морда красна ишэ попросы кирпича пак.
Надто Ш а во мы типа росходывся тут зь бляХар.
Так шо трымайся в мынтов! В "телевизарк" фсакБакЧаць!

Есця Зь в посёльКу Зь цип SOS навыть сосны.
Гэта радзіма мая дарахая. Да што вы!

Так ось Цыбаты БуСёк гондэ ў ботКах
НавВат зьРакБіў, бачішь, лікТары Косі Зь.


Рецензии