Три соколи...

Три соколи, три красені
Прикрашають тиждень наш.
Понеділок- першенький,
А вівторок - другенький
І четвер наш - не міраж.
Середа  між них кружляє,
П"ятниця - наздоганяє.
А субота  вже й  неділя
Увесь тиждень прикрашає!
Хай сьогоднішній вівторок
Щастям нас осипле,
Підштовхне весну, щоб скоро
Все зазеленіло  листом.
Хай попросить він у Бога
Щастя  всім. Повсюди!
Щоб без Бога й до порогу
Не ступали люди!


Рецензии