ШахНовны Василь!

Ну, не панятна які Зь.
А в обСцем, внятна Ш:
У Вась сёнь прама, Г, свята Ш. Вы вавПлавЦівЛів нават 100 кіляВатТыр 
ВухКрахІньЦям бакГакТым вш!

Но!..ляк гэхТахГах надзя
Быля Брыля до была Б:
Так неМа Ш в жыдоўк ні й "мыла".
От в чом гнаяВіла Ш пак.

СІКдзякць фсе жырна на віллах
Ій ці взь дбаЮць пра свінак.
Ну, знаюць дзебіла вж!
Такі от абмылЛак. Ій нашто йму взь ВухСлукГік паноў лабаРыкШчаў.
ЧарПак гэты якраз вам, мілКі Зь КізКі вш.

ВА СІНЬ СІНЬтябРак вбыФсяк
НІС ТОСІ зь Антось Бріль.
Не было жа ні ву каго бык
КашальКоф НофШых на да БелТельЛікХом іс ХаміЧаў П.
Во так вас пад кірРак.
Іль, ню, капБлукЧыкШчах.

ЭкЗігПей вамп у зіБрань!
Ий квак вам Ат Крыт Как?


Рецензии