Розлучення тягуча мить...

Розлучення тягуча мить
Обіймами палаючої болі,
Шипами кандалів гнітить
І світло розуму пленить,
Зухвало тримає в неволі.

В тій ненаситності сумній
Бажання полонені руки
В молитві Боженьку своїй
Благають виконання мрій
І подолання серця муки.

Недооцінку добрих днів
Яскраво виділить неволя, -
І все, чим жив і що хотів,
І все, про що бажати смів,
Наситить розумінням доля.

Розлучення зухвала мить
Прозрінням долі осліпить...


Картинка iз iнтернету


Рецензии