Тут мы зашлы до Пиросмани,

И здесь Пирог дальЛик мни Мани Зь.
Да вот но диты опосДальЛих:
Пирон пиро сляМали, Х!

Я гындэ й гондэ й гонь дэ в ЖабБый
НабРавсь-нажРафсь СкрикЖальЛий,
Шо ажНый ажно важно в Вани й
Зробыф СоБи щэ й сани.

Туды-сюды пошлы хахла фси,
ХИ, й, ба, узНали Жь,
Що й Е й наличька ув Натальи Зь.
Так КоньКурСяк даВВай к нам!

О гондэ но й чытайтэ Ш ий ВасьКу Сь, ий СпарТаню.
Ну, Зь СИК Хто Гонэ хвайно.
На Вкладцы Е шэ Кладка?
Нымае Ж.
ЗабульСя та!


Рецензии