Я вiрую в тебе...

Я вірую в тебе, як вірую в силу бажання,
Як в неба блакить і сяйво безмежне зірок.
Як вірую в вірність нестримну єднання,
Що нас поведе в світ щасливий пізнання,
Де полум’я нам подарує надій і думок.

Я вірую в тебе. І віра моя достейменна,
Впитала наснагу до щастя і до майбуття.
Окріпла, змужніла, засяяла і полоненна
Твоєю красою, що зцілює і незрівненна,
Твоєю душою, що віру дарує в життя.

Я вірую в тебе... В долонях багаття тепло.
І звірені думи несуть неземну насолоду.
Я вірую в тебе! Як вірую – щастя прийшло
І в вірних серцях своє місце знайшло,
І наші серця прийняли ніжну цю нагороду.

Я вірую в тебе, я вірую в святість твою.
Я вірую в тебе і лагідну віру дарую свою.


Рецензии