То спытайтэ гондэ ф Дек,

как нам делаць агурэц

Мы тут во ужэ сырдиты й
Навыть, ох, на Васыле!
Бо Ж а во напав на видьМу Зь, сцё, ню, видаЕйць прам всэ.

А, так Гром уфжэ Ж топирКу Сь
Прам ны пальнэ й ны й Тыле, Х!
Бо Зь, ох-ох, мы Сь адВыньТикСтык! Да й так само з Богом зь хек.

Ну, ха-ха, а мы Зь бапТист, хы!
50 ажно чертей
В голови, Х, шукае ззисты
Дэ П кого, Х, з дэпо Гутэй.

Мы прыйихав хавать к МитьЧысь
Типа з двацыть шэ й млынцэй.
А ны проСто, Х, посыдиты
Разом з дитьМы й тронь баен.

Ну, то шо там? Раты систы?
Да  в рата й ийзюм сь цюкэрк.
Чы но во, ЕК тут артисТых,
Но вжэ в АртиКу Ш к медьведьк? Да, мы знаем: АртеМиды
Ны пырэч – а то заест.

То ись, хто. Ну, Лида з видьмы Зь,
Хто но в мызю но Б кисель.
Ибо хлоПыць народыфся Сь
Ф пониДзельНик Сь от пак еКСь.

Трахэн махэн? ФихЛих-михЛиг?
А! ну, ф Хифах фигы Ж Е.
Так шо, хто ны полЛукЧымШыс, хай спытаЕ гондэ в Дек.
Дек – ны с словка Ш декаБрисьТых.
Так оно воно в ГовнЕшк.

Нас Говинда прам ны скэльКы Ш
Ны гучыф от фонаре.
Шэ вав ув НиверСИКтеты
На жюрХакКерн типа дэсь.

Так  шо словко вмейЕм дзейЛаць
Изь выкХазьНик. Так ий дзейнь.
Нина вышла подывытысь,
Чы ныхто пак там ны йдэ вш. Да сьвивДавНив. ГоловНицКый
Пидэ тут во до й кыйЕнк.

Тинь-тинь-тинь! ПайОхт СКвуйРец!
Мэрин ПопИнц
Дав шызэй?


Рецензии