Сеинт

Хто знаходить у вірші
вихід болю із душі?
Я не знав, не розумів
доки душу не зігрів.
Віршем, піснею, сонетой...
Прочитав думки твої,
начитавшись до нестями
сам писать почав свої.
Не виходить в мене добре,
та від горя не здаюсь
я учитись знову й знову
на помилках вже не боюсь!
Тільки знай, моє натхнення,
без твоїх чудесних слів,
без підтримки, допомоги
я б нічого не зумів!


Рецензии