Значить, покохав...

Значить,покохав,--
                собі на диво..!
Та на те ж   --  вона така вродлива;
Та на те ж   ---  дано їй очі сині;
Та на те ж  ---  уста,як  сік малини;
Та на те ж  ---- дано їй пружне тіло;
Та на те ж  --- дано і зубки білі;
Та на те ж  --- і погляд їй ключий;
Та на те ж  --- і коси їй пахучі;
Та на те ж  --- і сміх її щасливий....
Покохав..!
                Яке ж у цьому диво?..


Рецензии