Вновь муки совести...

Є гіркота без краю в тиші ночі,
Є муки совісті і плач , і каяття.
Образа знову повнить чорні очі,
Нікчемний світ, зневірене життя.

Але з колін піднятись досить волі,
Ще є бажання влучити у ціль.
Є ще потенціал ідей у долі,
Я ще боєць і це мій стиль. 


Рецензии