Пока Пир О с Мани дрова вызэ,

Пурым в хаты зробыф пожер вж!
Ныц ны вчыныты Ж а ны Манешц
Гонды на сайты Тылетк.

Ну, то заркы продай но хлебц
Шэ й якэйись тут вов-к Овечц.
Налытеть прамо, ек на кекс.
Так смачно зовэ.

На лыту складайимо верш.
А ТоБи шо, мылый малец?
Так, ну, зваты ТыБэ Ж ТыБет вш?
О, й ЕС в нас ОвэСК!

В НАТО Тато зовэць фсех пэрдзь.
Ибо Зь Гру-х-Зия што, вам лес?
Так шо вот, пацикавсь лепш здесь,
Хто таКый Пико Таран Тилк.

В ГальЛерЕР-ИХ знайшЛыся фсе Зь
Рысюноцькы й Цигр!
Да й вот мы зарэ й вам вчвэдь
Дров тых од Ослэй Б.


Рецензии